Recensies

JOUW RECENSIE / REVIEW


 

LAAT VAN JE HOREN!

Box Music stelt alles in het werk om bands zo goed mogelijk te profileren. Niet alleen met goede muziek van geweldige amateurbands die je maar kunt vinden, maar ook met interviews die nét even wat dieper gaan dan wat er in de biografie staat te lezen. Leuke back-ground informatie over de band, maar ook over de bandleden. Zo is het programma compleet: muziek én weten wie de mannen/vrouwen achter die muziek zijn.

Hier zijn wij dagelijks erg druk mee! De beloning per uitzending is toch écht wel de reactie van de bandleden én van jou, als luisteraar.

Laat dus van je horen en geef hier je mening. We sensureren níets, beloofd (maak het alleen niet té bont).

LET US HEAR FROM YOU!

Box Music makes every effort to profile bands as well as possible. Not only with great music made by the best amateur bands you can find, but also with interviews that go just that little bit deeper than what can be read in the biography. Nice back-ground information about the band, but also about the band members. This completes the program: music and knowing who the men / women behind that music are.

We are very busy with this every day! The reward per broadcast is really the reaction of the band members and of you, as a listener.

So let us know and give your opinion here. We do not sensurize anything, we promise (just do not make it too much).

Recensie / Review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


____________________________________________________________
ans van der hilst uit Amerongen heeft geschreven op 9 juni 2020 om 20:32:
Wauw! wat een dijk van een band Dante and Virgil , vanavond gehoord bij jullie . Top !!!
Leo Birza uit Den Haag heeft geschreven op 2 juni 2020 om 22:38:
René heeft mij geïnterviewd over Hollands Blauw. Zijn enthousiasme was erg fijn. Leuke radio, ik heb al goede reacties op het programma gekregen.
Rusty Wright uit Florida, USA heeft geschreven op 29 mei 2020 om 14:54:
I had the pleasure of being featured on the show and met Rene, the host. It was a great and fun experience and I was impressed with Rene's professional style and dedication to supporting great underground Blues artists like myself. I hope the show grows and prospers throughout the world as it is sorely needed to help people find great music that is not bank rolled by huge corporations. This is the way that talented people can reach a wider audience and people like Rene are the defenders of the musical faith. Thanks Rene! May you and Out of the Box Music Station grow and prosper. Thanks!
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Thanks Rusty! I'm sure someday, somewhere we'll meet!!
Nick Sheridan uit Maidstone heeft geschreven op 29 mei 2020 om 14:20:
We had a fantastic time on the show on 26th May. Rene is such a great guy, enthusiastic and good fun. We've received lots of positive feedback from our fans who listened to the show. Many thanks and let's keep in touch.

Nick
Primitive Instinct
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Hi Nick,
We sure stay in touch! Hope to get to see you all in NL soon!!
Renske uit Amsterdam heeft geschreven op 25 mei 2020 om 18:29:
Echte liefde voor muziek bij deze zender! Super tof dat er kansen geboden worden voor opkomende muzikanten!
Michel Daenen uit Almere heeft geschreven op 24 mei 2020 om 17:34:
Wij vonden het erg leuk centraal te staan in de LIVE uitzending van Box Music. René is een professional die zich goed voorbereidt en duidelijk met je afstemt. Daardoor was er geen enkel moment stress, niet voorafgaand aan de uitzending en niet tijdens de show.
Bijzonder om met onze Marillion tribute band FUGAZI een volle 2 uur lang in het middenpunt te staan. Door de vraaggesprekjes met Rene tijdens de uitzending hadden we de kans ons in de volle breedte te presenteren aan de luisteraars.
Natuurlijk was het ook erg tof om te merken dat Rene echt Marillion fan is en onze interpretaties van deze topband erg kan waarderen. We kijken als band terug op een geslaagde samenwerking met Box Music. We raden bands die willen werken aan hun naamsbekendheid van harte aan met Box Music in zee te gaan. Je zult er geen spijt van hebben. Groet, Bas, Cornel, PJ, Thomas en Michel van FUGAZI, The Dutch Marillion Tribute band (fugazi.dutch.marillion@gmail.com)
John Bijl uit Rotterdam heeft geschreven op 24 mei 2020 om 13:31:
Beste René,
hier even een berichtje van Gentlemen of rock and roll.
we hebben genoten van de uitzending en we hebben ook leuke reactie's van vrienden gehad , nogmaals bedankt .

gr John
Wil Nelemans uit Maastricht heeft geschreven op 24 mei 2020 om 11:58:
Ik heb na de uitzending wel aardig wat leuke reacties ontvangen.
Ook over de manier van interviewen. Rustig en relaxt. De goede vragen.
Ik vond het ook een geweldige opportuniteit om eens mijn eigen muziek aan luisteraars over de hele wereld te laten horen.
Het is echt een aanrader voor alle singer songwriters en bands.
Daddy Redneck uit Venlo heeft geschreven op 24 mei 2020 om 00:52:
Laatst uitgenodigd bij BoxMusic en moet zeggen geweldige zender, hebben de kans gehad om de Countrymuziek weer te laten horen en was zeker goed aangeslagen, zeker een zender voor de beginnende artiest om je te laten horen. Top
Annabel Steltenpool uit Lelystad heeft geschreven op 23 mei 2020 om 19:11:
Boxmusic is een must voor elke beginnende band. Waar heb je anders zoveel zendtijd met je eigen muziek en zoveel luisteraars! Super voor je publiciteit! Goede service, René is altijd vlot met antwoorden als je vragen hebt en heeft de zaken volgens ons goed voor elkaar. Daarnaast heeft hij door dit initiatief een zeer unieke verzameling van musicerend Nederland !
Mirjam - The Dirty Denims uit Eindhoven heeft geschreven op 23 mei 2020 om 18:17:
Ik doe regelmatig interviews op de radio, maar het uur op Box Radio zal me altijd bij blijven. Het was echt super leuk, en het station heeft - terecht - veel luisteraars. Het is leuk dat René dat ook direct kan laten weten hoeveel mensen er luisteren! Zijn interviews waren goed voorbereidt en het concept van een uur volledig in het teken van jouw band is ook super leuk. Dat geeft de band ook een goede reden van tevoren ook de aankomende uitzending te promoten. Al met al een TOP station!

Groetjes Mirjam
The Dirty Denims
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Hahaha.. ook ik zal het niet snel vergeten 🙂 Was súperleuk met jullie! 🙂
Rob Donkers uit Hoensbroek heeft geschreven op 23 mei 2020 om 17:59:
Mede namens alle overige bandleden : Hartelijk dank voor de fijne uitzending betreffende onze band Dizzy Robby & Blues Raiders
(9 april '20)
De relaxte manier van presenteren, de gast(en) echt aan het woord laten komen, en belangstellende, zinnige vragen stellen kwam op mij zeer aangenaam over.
Op die wijze is het ijs snel gebroken en komt er ook echt iets uit de bus in de interviews.
Box Music is een zeer lovenswaardig initiatief, en een uitstekende manier voor bands om zich te presenteren.

Keep up the good work...and keep swinging !
Danny Pronk uit Bunde heeft geschreven op 14 april 2020 om 09:49:
Heerlijk dit! Wat een prachtig initiatief van Box Music. Zo kunnen we toch lekker luisteren naar goede muziek. En eh, U2 Tribute? En Pink Floyd Tribute? WOW!
Een lieve schoonmoeder 🙂 uit ZUTFUN heeft geschreven op 2 april 2020 om 20:36:
Geweldig en super lekker nummer, de schoonmoeder blues, je zal er maar mee moeten dealen met zo eentje.....herken me er helemaal niet in. 🙂
Michel uit Almere heeft geschreven op 30 maart 2020 om 13:18:
Was leuk om door René geïnterviewd te worden over onze band Fugazi - Dutch Marillion Tribute Band. René pakt het professioneel aan, ook in de voorbereiding, waardoor je als band goed uit de verf komt. Een aanrader voor alle bands die werken aan hun bekendheid.