Recensies

JOUW RECENSIE / REVIEW


 

LAAT VAN JE HOREN!

Box Music stelt alles in het werk om bands zo goed mogelijk te profileren. Niet alleen met goede muziek van geweldige amateurbands die je maar kunt vinden, maar ook met interviews die nét even wat dieper gaan dan wat er in de biografie staat te lezen. Leuke back-ground informatie over de band, maar ook over de bandleden. Zo is het programma compleet: muziek én weten wie de mannen/vrouwen achter die muziek zijn.

Hier zijn wij dagelijks erg druk mee! De beloning per uitzending is toch écht wel de reactie van de bandleden én van jou, als luisteraar.

Laat dus van je horen en geef hier je mening. We sensureren níets, beloofd (maak het alleen niet té bont).

LET US HEAR FROM YOU!

Box Music makes every effort to profile bands as well as possible. Not only with great music made by the best amateur bands you can find, but also with interviews that go just that little bit deeper than what can be read in the biography. Nice back-ground information about the band, but also about the band members. This completes the program: music and knowing who the men / women behind that music are.

We are very busy with this every day! The reward per broadcast is really the reaction of the band members and of you, as a listener.

So let us know and give your opinion here. We do not sensurize anything, we promise (just do not make it too much).

Recensie / Review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


____________________________________________________________
Hanny Smulders uit Goirle heeft geschreven op 15 april 2021 om 22:57:
Leuke uitzending vanavond. Mojo Hand vond ik wel heel erg lekker / goed.
What The Frank ook, maar Mojo sprak mij meer aan.
Voor mij de derde keer dat ik luister. Vanavond was erg goed.
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Hey Hanny, tof dat je weer geluisterd hebt en een mooie muziek-avond hebt gehad! We doen ons stinkende best om er keer op keer wat moois van te maken en vaak lukt dat gelukkig 🙂
Lekker blijven luisteren!

Groet, René
Frank Reemers uit Nuenen heeft geschreven op 15 april 2021 om 22:31:
Geweldig dat er mensen zijn (Rene van Boxmusic) die de Nederlandse Blues scene ondersteunen en alle bands een platform bieden. Een goede en professionele aanpak van BOXMUSIC is bijne uniek in Nederland.
MOJO Hand was zeer vereerd om deel uit te maken van de uitzending van 15 april 2021 en we zijn blij dat we in de line-up staan van het BOXMUSIC event op 4 en 5 september 2021 in Zoetermeer. MOJO HAND op 5 sept 21.00 uur.
Be There!!!
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Box Event 2021 wordt een geweldig 2-daags evenement Frank. En Mojo Hand past er heerlijk tussen!

Voor wie het nog niet weet en meer info wil:
www.events.boxmediagroup.nl
Arie de Wilde uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 14 april 2021 om 18:58:
The day after Tiny Legs Tim.
Kon gisteren niet luisteren, vandaag wel dankzij BoxTube!!
Wat een bijzondere artiest en wat een bijzonder levensverhaal, waarbij hij min of meer zijn muzikale loopbaan heeft gevonden. WestCoast, Delta, country blues, ragtime op een mooie eigenzinnige manier gebracht door deze , ook nog eens zeer sympathieke, muzikant en in muziek en interviews weer prachtig ten gehore gebracht door René.
Chapeau !! het was weer een top uitzending!!
Tiny Legs Tim uit Gent, België heeft geschreven op 13 april 2021 om 22:32:
Dag Rene, heel fijn om te gast te zijn in je programma. Fantastisch om te merken hoe jij tijd maakt om een band in de breedte voor te stellen. Ik wens je alle succes met je schitterend initiatief! Keep up the good work! Tot hoor! Bedankt, Tim
Joris uit Haren heeft geschreven op 8 april 2021 om 22:24:
Was erg gezellig René, dank voor de fijne ontvangst en complimenten voor de goede voorbereiding. Dat doe ik niet elke dag natuurlijk, door 20 jaar muziek lopen in 2 uren. Trip down memory lane. Top! Tot een volgende keer!
Arie de Wilde uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 8 april 2021 om 22:05:
Weer een geweldige uitzending met The Woods, mooie interviews met verhalen die nergens te lezen zijn . Top!! Goed uitgeplozen Indie rock die alle kanten op kan gaan, en met de komst van een gedreven 'toetsenboer' een dimensie krijgt die lekker eigenzinnig en zonder meer uitzonderlijk is.
The Woods is puur genieten... Box Music is puur genieten... puntgave uitsturing , mag ook wel eens gezegd worden...BAM
Robbert Fossen uit Stroet heeft geschreven op 7 april 2021 om 01:22:
Wat leuk om mee te mogen werken aan het programma van vanavond. Was erg leuk.
En wat een leuke opzet van het programma en alle andere activiteiten van Box Music.
Succes met alles en we houden contact!
Aafien uit Leek heeft geschreven op 6 april 2021 om 22:23:
Wat een onverwachte heerlijke avond met de muziek van Robbert Fossen. Enorm genoten ook van de interviews. Wauw, wat een muzikaliteit, maar dat wist ik natuurlijk al.
Marlène uit Zaandam heeft geschreven op 1 april 2021 om 23:17:
Super fijn interview gehad. Wat een mooie gelegenheid om muziek te laten horen. Bedankt voor de mogelijkheid en hopelijk tot een andere keer.
Groeten, band Marlen
Stef Paglia uit Lier heeft geschreven op 1 april 2021 om 22:11:
Heel erg bedankt om mij te gast te hebben in de show! Altijd fijn praten met René en een mooi concept om artiesten/bands in de kijker te zetten! Hopelijk mag ik weer te gast zijn als mijn 2de album klaar is! 😉
Arie de Wilde uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 1 april 2021 om 21:26:
Ik zat, hoe zal ik t zeggen. m'n verstand te verluisteren bij het horen van de muziek van Marlen. Sjongejonge wat een talent zeg, sympho-rock van de bovenste plank.... en René, hoe krìjg je ze iedere keer weer boven water die getalenteerde muzikanten van Nederlandse bodem, geweldige prestatie hoor.
Dan Stef Paglia (trio), Even wat anders en met een verfrissende kijk op blues en rock die volop tot uiting komt in hun, hoofdzakelijk eigen, composities. Lekkere recht toe recht aan muziek maar tòch nèt even ìets anders, top!!
En met de altijd weer zeer interessante interviews van René weer een toffe muziekavond.
Edwin Jeanty Jeanty van der Spek uit Den Haag heeft geschreven op 30 maart 2021 om 22:32:
Wij, de Eddy Bacon Blues Band vonden het enorm cool om in de show te zijn geweest. Rene zet een hele strakke show neer van een kwaliteit die kan evenaren met menig Hilversumse radiomaker. Kudo's voor Rene!!
Wij zullen zeker vaker naar de shows gaan luisteren en we hopen er op termijn ook nog eens zelf in te mogen schitteren.

Veel succes met de show, je hebt er weer een paar nieuwe fans bij!

Edwin
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Wow, dank je wel Edwin!! En neem van mij aan dat ook hier genoten is van een toffe uitzending! Hij staat op BoxTube terug te beluisteren! Dank jullie wel, allemaal!
Arie de Wilde uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 23 maart 2021 om 23:57:
Geweldige avond met Black Bottle Riot. Een band die een geheel eigen draai geeft aan Southern Rock en andere, laat maar zeggen, 'gevestigde muziekrichtingen'. Dat doet BBR op een uitzonderlijk goede manier en met een spirit waarvan je uit je bol gaat.
Daarbij de unieke interviews door René.... Het maakte mijn muziekavond weer helemaal compleet
Simon uit Nijmegen heeft geschreven op 23 maart 2021 om 22:39:
Ha Rene, dat was tof!! dank voor de leuke show en de aandacht en succes. groet Simon van Black Bottle Riot. groet namens ons vier. mensen kunnen ons hier vinden: https://www.blackbottleriot.com/
Theo van Loon uit Hoogvliet RT heeft geschreven op 19 maart 2021 om 11:13:
Wat heb ik weer genoten, ik zat start klaar op mijn laptop om mijn favoriete band 12 BBB weer eens te beluisteren. Leuk om te horen wat Jan en Kees hadden te melden omtrent de reünie tour waar zij dit jaar het land mee ingaan. ik wens ze heel veel succes. We kijken er naar uit ( Theo & Marga )