Recensies

JOUW RECENSIE / REVIEW


 

LAAT VAN JE HOREN!

Box Music stelt alles in het werk om bands zo goed mogelijk te profileren. Niet alleen met goede muziek van geweldige amateurbands die je maar kunt vinden, maar ook met interviews die nét even wat dieper gaan dan wat er in de biografie staat te lezen. Leuke back-ground informatie over de band, maar ook over de bandleden. Zo is het programma compleet: muziek én weten wie de mannen/vrouwen achter die muziek zijn.

Hier zijn wij dagelijks erg druk mee! De beloning per uitzending is toch écht wel de reactie van de bandleden én van jou, als luisteraar.

Laat dus van je horen en geef hier je mening. We sensureren níets, beloofd (maak het alleen niet té bont).

LET US HEAR FROM YOU!

Box Music makes every effort to profile bands as well as possible. Not only with great music made by the best amateur bands you can find, but also with interviews that go just that little bit deeper than what can be read in the biography. Nice back-ground information about the band, but also about the band members. This completes the program: music and knowing who the men / women behind that music are.

We are very busy with this every day! The reward per broadcast is really the reaction of the band members and of you, as a listener.

So let us know and give your opinion here. We do not sensurize anything, we promise (just do not make it too much).

Recensie / Review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


____________________________________________________________
Arie de Wilde uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 12 januari 2021 om 22:11:
Powertrio's zijn wel mijn dingetje om het zo maar eens te zeggen. Deze avond Marcel Scherpenzeel in diverse samenstellingen. Rock, Blues, Funk en alles wat hij daarin combineert met zijn eigen inbreng. Gedreven muziek , gloeiend goeie akoestische nummers, en twee wereldprimeurs kregen we te horen in wederom een puntgave uitzending van Boxmusic. Alle lof voor Marcel en kornuiten en voor René, die er weer een toppertje van maakte vanavond. Greetzzz and stay safe!!
Arie de Wilde uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 7 januari 2021 om 23:29:
Weer een toffe avond met Robert Smith & Dynaflow. Waar René ze vandaan haalt weet ik niet maar dit is ook weer een, let wel Nederlandse, top band. En zoals in dit programma ook weer gezegd werd: Het barst van het muziektalent in ons land. Helaas zwaar onderschat. Vanavond was het Chicago Blues met Jazzy en Funky invloeden: geweldig mooie nummers, van laat maar zeggen 'simpele' 12-bar blues tot bloedgave 'eigen stijl' uitgesponnen composities die geen moment verveelden en soms een grote emotionele lading hadden. Daarbij diep respect voor 'Crying Like A Baby' De interviews met Robert Smith waren kort, krachtig en vooral heel open. Wat kan je dan nog meer zeggen ?
Nou eigenlijk alleen maar: DOORGAAN al dat Nederlands talent en DOORGAAN René met je geweldige promotie daarvan.
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Dank je wel Arie! En neem gerust van mij aan dat Box Music écht niet gaat stoppen. Er is zó verschrikkelijk veel ongekend talent in Nederland en dat móet gepromoot worden! En dat is precies waar Box Music voor staat en blijft staan! En het is nog leuk om te doen ook! 🙂 Blijf lekker luisteren en samen met de bands én de luisteraars kunnen we Box Music groter maken en nog meer mensen boeien met de waanzinnige muziek die de ondergewaarde muzikanten in Nederland voortbrengen!
Robert Smits uit Goirle heeft geschreven op 7 januari 2021 om 21:37:
Beste crew van Boxmusic, het was me zeer aangenaam om bij jullie the gast te zijn. Together we keep THE blues Alive.💪.Hartelijke groet
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Top uitzending Robert! Dank je wel! Het staat inmiddels allemaal terug te beluisteren op BoxTube 🙂
Petra uit Dalfsen heeft geschreven op 5 januari 2021 om 21:13:
Hi René, fijn dat we met onze voltallige band online aanwezig mochten zijn voor een live interview in je programma! Het was extra feestelijk voor ons omdat we al zo lang niet meer samen hebben kunnen spelen! Succes met boxmusic.nl en bedankt voor deze mooie avond.
Groetjes Petra
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Thanks... mooie band, lekkere muziek en toffe mensen... mijn avond kon niet meer stuk 🙂
(Cigarbox) Henri / The New American Farmers uit Dalfsen (OV) heeft geschreven op 5 januari 2021 om 21:11:
Wat gezellig dat we met The New American Farmers cigar box guitar band een uur lang te gast waren in Box Music. Eeen heerlijk ongedwongen sfeer en alles was tot in de puntjes prefect geregeld door host René!
Dank nogmaals!
Find us on Facebook / The New American Farmers

Muzikale groet,
(Cigarbox) Henri
Voor info over Dutch cigar box guitars, zie mijn site www.dutchinstruments4u.nl
Gerda Lugtigheid uit Abbenbroek heeft geschreven op 29 december 2020 om 20:11:
Wauw, The Electric Hollers met Tim Birckenhotz.....top muzikant. Speelt ook vaak met Ralph de Jongh mee. Love it!
Chanine Nijboer uit Klarenbeek heeft geschreven op 22 december 2020 om 22:14:
Wat een geweldige kerst uitzending was dit. Leuk idee om de muzikanten een kerstgroet te laten doen. Ik heb genoten en denk velen met mij. Fijne kerstdagen en een heel goed muzikaal jaar voor allen.
Groet Chanine.
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Voor jou en jullie ook fijne feestdagen Chanine (en Hans)... dat het een superjaar mag worden!!!
Wim Schriekenberg uit Driebergen heeft geschreven op 22 december 2020 om 21:36:
Wat een geweldige uitzending, de kerst nummers van Nederlandse bands. Fraaie parels ertussen, met een mooie boodschap voor ons allemaal.
Thnx Box Music!
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Graag gedaan en met héél veel plezier Wim! Zo worden de bands die moeite doen om een Kerstnummer te maken ook weer in het zonnetje gezet!
John Bijl uit Rotterdam heeft geschreven op 22 december 2020 om 21:28:
Top uitzending Rene, heb genoten van alle goede muziek, fijne kerst en een geweldig rocking 2021 gr John Gentlemen of rock and roll
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Thanks John... en voor jou en iedereen die je lief is ook een geweldige Kerst en keep on rocking! 2021 wordt súper! 🙂
Paul uit Zuidlaren heeft geschreven op 17 december 2020 om 20:03:
Het was heel leuk dat mensen onze muziek leuk vonden. Ook heel verrassend om op de Radio te komen met allerlei platen die we ooit hebben gemaakt. Live is toch wel het mooist om te doen, waarschijnlijk weer in 2021. Hoop dat de luisteraars dan plezier met ons zullen hebben met een biertje en gezellig bijkleppen. En natuurlijk coole Westcoast blues maken. Top radio programma en een heel coole radio presentator. We hebben heel wat gelachen tijden de uitzending. Iedereen bedankt voor het luisteren en hopelijk tot gauw on stage !!💪
Beheerdersantwoord van: info@boxmediagroup.nl
Ik hou een biertje van je tegoed! 🙂
Ralph de JOngh uit Nispen heeft geschreven op 17 december 2020 om 00:13:
Hallo Rene!
Net naar je show van 2 uur lang met Ralph de Jongh geluisterd. Muziek vertelt het verhaal.
Geweldig mooie liedjes had je uit gezocht. TOP om met jou samen te werken in deze show. Ik heb genoten van je bevlogenheid. Je straalt die mooie bevlogenheid uit. Je hebt me geinspireerd om weer door te gaan met dit mooie vak als muzikant en componist.
Ik wens jou en je luisteraars mooie dagen en veel moois en bewondering in 2021 ev. Amen
/\
Ralph
Gerda Lugtigheid uit Abbenbroek heeft geschreven op 15 december 2020 om 21:06:
wat een geweldige avond met Ralph De Jongh in de hoofdrol. 50 cd's heb ik van deze bluesman en natuurlijk een prachtig schilderij aan de muur. Een echte Ralph de Jongh. Dank Rene voor deze bijzondere avond. Even dichtbij mijn grote idool...
Hans Niemeijer uit Rolde heeft geschreven op 10 december 2020 om 22:26:
Goedenavond René,

Ik ben nog een beetje bij aan het komen van het interview. Het was weer erg gezellig net als laatst met de Drippers. Wat een geweldig programma heb je waarbij de band de volledige aandacht krijgt. Dat is net even iets anders dan dat je plaatje wordt gedraaid, wat overigens ook heel leuk is. Ik heb van je vernomen hoeveel luisteraars je hebt en daar ben ik best van onder de indruk. Dat heb je mooi voor elkaar en daar doen we het tenslotte voor. Ook hoop ik dat het publiek heeft genoten en als dat zo is dan stel ik voor da we vrienden gaan worden op Facebook. Dan kunnen jullie ons volgen en na corona tijd bezoeken bij een van onze optredens. Uiteraard kunnen jullie ons ook boeken voor optredens in de kroeg, festivals of bij je thuis. Het dak moet dan wel stevig genoeg zijn want anders gaat ie er af! Nogmaals dank en tot de volgende keer René!
Arie de Wilde uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 8 december 2020 om 18:18:
Naar aanleiding van de uitzending van 1 december j.l. met de Dynamite Blues Band viel vandaag, uit loting, hun nieuwe CD 'Medicine' bij mij op de deurmat. Zelf was de band mij al bekend en in dit programma van Boxmusic was het dus weer eens even puur genieten van deze energieke muzikanten die er met de nodige humor samen met René weer een top programma van maakten.
De CD? Een regelrechte kraker waarbij je niet stil kan staan of zitten. Met een verscheidenheid van nummers waarin o.a. Rock&Roll, Blues, Rock (-abilly)en Jazz vertegenwoordigd zijn geven deze 4 heren op uitstekende manier blijk van hun muzikale kwaliteiten en de enorme puist enthousiasme waarmee ze hun repertoire ten toon spreiden. Een uitmuntend medicijn tegen depressies, huilbuien en doemdenken. Chapeau Dynamite Blues Band. En René …het was weer een toffe avond.BAM!!
Bennie uit Wezep heeft geschreven op 8 december 2020 om 16:52:
Dat was super tof om mee te mogen werken aan jullie uitzending. Bedankt voor airplay!
Het was een mooie show waar we ook veel hebben gelachen.
We doen het graag nog een keertje dunnetjes over.

Groet
Bennie
The Veldman Brothers