Laat van je horen
Geef ons jouw mening!

Box Music stelt alles in het werk om bands zo goed mogelijk te profileren. Niet alleen met goed muziek van de vele getalendeerde bands die we rijk zijn, maar ook met interviews die nét even wat dieper gaan dan wat er in de biografie van de bands staat te lezen. Leuke background-informatie over de band, maar ook over de bandleden.

Zo is het programma compleet: muziek én weten wie de mannen/vrouwen achter die muziek zijn.

Hier zijn wij dagelijks erg druk mee! Onze beloning per uitzending is toch écht wel de reactie van de bandleden én van jou, als luisteraar.

Laat dus van je horen en geef hier je mening. We sensureren niets, beloofd! Maak het alleen niet té bont.

Recensie / Review

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Olga uit Hoensbroek heeft geschreven op 7 mei 2021
Wat was het een mooie uitzending gisterenavond met Lady Jane. Heb erg genoten van de verschillende muziek stijlen,was heerlijk om naar te luisteren. Een top avond gehad met dank aan de band Lady Jane en ook aan Box Music die dit allemaal mogelijk voor de bands en luisteraars.
Arie de Wilde uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 7 mei 2021
Gisteren een prachtige uitzending met Lady Jane. Met een mooie diversiteit aan muziekstijlen en dito verhelderende interviews kon je zelf kiezen uit: lekker relaxed op de bank over je heen laten komen, of swingend je huiskamer door kachelen. Bij mij was dat beide. Heerlijke muziek met nostalgische inslag en gloeiend gave zangstemmen. Topavond !!
Linda Jane Jarvis uit Sambeek heeft geschreven op 7 mei 2021
Hi Rene wat een gezellige avond gisteren. Het was een eer om aan je programma te mogen deelnemen. Super bedankt voor de airplay we hebben erg genoten. Greetzz Lady Jane
Machiel Meijers uit Gorinchem heeft geschreven op 1 mei 2021
Bedankt dat jullie ons gisteren avond een vol uur gaven om de nieuwe plaat van Little Hay: WINE, WHISKEY & WIMMEN te promoten. Veel muziek en leuke interviews maakten voor ons een geslaagde avond!!!
Fried uit Baarn heeft geschreven op 30 april 2021
Ook ik heb de uitzending van 29 april als zeer positief ervaren. Twee uur lang onze band Ramshackle Blues Band in de ether. Wat ons verrasten was het grote aantal luisteraars die ook nog eens lang bleven luisteren. Rene is in staat om een professionele uitzending te maken en mede dankzij zijn inzet waren de interviews zeer londerhoudend. Op 4 en 5 september openen wij op het Box event in de JJ Music hal in Zoetermeer. Wij kijken er nu al naar uit en hebben er veel zin in. Bedankt nog Rene voor het geven van de gelegenheid.
Richard van Bergen uit Amerongen heeft geschreven op 29 april 2021
Super dat Richville een vol uur kreeg om hun nieuwe CD RAW te presenteren. Tussendoor leuke interviews met relevante vragen. Keep up the good work en nogmaals veel dank!
Ies uit Utrecht heeft geschreven op 29 april 2021
Afgelopen dinsdag hebben Fried en ik ons een welkome gast gevoeld in het bluesprogramma van René. René is een bluesliefhebber pur sang en hij weet waar 'ie het over heeft. Leuk dat wij dit podium van hem kregen, en hoe, twee uur lang (!). waar heb je dat nog? Een hele eer. Een selectie van de opnamen van de band, een band die al lang bestaat, werden smaakvol door René in vier blokken bijeen gezet. Hij maakt er echt werk van, de middag voor de uitzending nog wat sleutelen aan het programma; 'ik heb nummers gehoord die niet in de lijst staan, maar die ik echt wil laten horen vanavond!' belde hij enkele uren voor de radio-uitzending. De interviews waren leuk en ontspannen, met inhoud. Kortom, een geniet-ervaring. Ga nog lang door René! Ies.
Jacques Mees uit Tilburg heeft geschreven op 22 april 2021
Met Rene als host van het programma was het een fijne, relaxte avond met toffe gesprekken tussendoor waar we elkaar de tijd gunden om het verhaal te kunnen vertellen, over het leven van een singer songwriter in Coronatijd. Chapeau voor Rene, een relaxte DeeJay met hart voor radio maken en natuurlijk wil alle luisteraars bedanken om naar mijn muziek geluisterd te hebben. Hey You Out There !!! Zin in een tuinfeest of huiskamer concert ………. met zeer breed repertoire? Neem gerust contact op. Nogmaals dank. Jacques
Nico uit Peer heeft geschreven op 21 april 2021
Wij van Rusty Roots willen jullie bedanken voor de toffe uitzending . Het was voor ons ook heel leuk om de geschiedenis van onze band eens na elkaar in één uitzending te horen. Bedankt aan René en zijn team.
Hanny Smulders uit Goirle heeft geschreven op 15 april 2021
Leuke uitzending vanavond. Mojo Hand vond ik wel heel erg lekker / goed. What The Frank ook, maar Mojo sprak mij meer aan. Voor mij de derde keer dat ik luister. Vanavond was erg goed.
Beheerdersantwoord:
Hey Hanny, tof dat je weer geluisterd hebt en een mooie muziek-avond hebt gehad! We doen ons stinkende best om er keer op keer wat moois van te maken en vaak lukt dat gelukkig 🙂 Lekker blijven luisteren! Groet, René
Frank Reemers uit Nuenen heeft geschreven op 15 april 2021
Geweldig dat er mensen zijn (Rene van Boxmusic) die de Nederlandse Blues scene ondersteunen en alle bands een platform bieden. Een goede en professionele aanpak van BOXMUSIC is bijne uniek in Nederland. MOJO Hand was zeer vereerd om deel uit te maken van de uitzending van 15 april 2021 en we zijn blij dat we in de line-up staan van het BOXMUSIC event op 4 en 5 september 2021 in Zoetermeer. MOJO HAND op 5 sept 21.00 uur. Be There!!!
Beheerdersantwoord:
Box Event 2021 wordt een geweldig 2-daags evenement Frank. En Mojo Hand past er heerlijk tussen! Voor wie het nog niet weet en meer info wil: www.events.boxmediagroup.nl
Arie de Wilde uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 14 april 2021
The day after Tiny Legs Tim. Kon gisteren niet luisteren, vandaag wel dankzij BoxTube!! Wat een bijzondere artiest en wat een bijzonder levensverhaal, waarbij hij min of meer zijn muzikale loopbaan heeft gevonden. WestCoast, Delta, country blues, ragtime op een mooie eigenzinnige manier gebracht door deze , ook nog eens zeer sympathieke, muzikant en in muziek en interviews weer prachtig ten gehore gebracht door René. Chapeau !! het was weer een top uitzending!!
Tiny Legs Tim uit Gent, België heeft geschreven op 13 april 2021
Dag Rene, heel fijn om te gast te zijn in je programma. Fantastisch om te merken hoe jij tijd maakt om een band in de breedte voor te stellen. Ik wens je alle succes met je schitterend initiatief! Keep up the good work! Tot hoor! Bedankt, Tim
Joris uit Haren heeft geschreven op 8 april 2021
Was erg gezellig René, dank voor de fijne ontvangst en complimenten voor de goede voorbereiding. Dat doe ik niet elke dag natuurlijk, door 20 jaar muziek lopen in 2 uren. Trip down memory lane. Top! Tot een volgende keer!
Arie de Wilde uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 8 april 2021
Weer een geweldige uitzending met The Woods, mooie interviews met verhalen die nergens te lezen zijn . Top!! Goed uitgeplozen Indie rock die alle kanten op kan gaan, en met de komst van een gedreven 'toetsenboer' een dimensie krijgt die lekker eigenzinnig en zonder meer uitzonderlijk is. The Woods is puur genieten… Box Music is puur genieten… puntgave uitsturing , mag ook wel eens gezegd worden…BAM
Robbert Fossen uit Stroet heeft geschreven op 7 april 2021
Wat leuk om mee te mogen werken aan het programma van vanavond. Was erg leuk. En wat een leuke opzet van het programma en alle andere activiteiten van Box Music. Succes met alles en we houden contact!
Aafien uit Leek heeft geschreven op 6 april 2021
Wat een onverwachte heerlijke avond met de muziek van Robbert Fossen. Enorm genoten ook van de interviews. Wauw, wat een muzikaliteit, maar dat wist ik natuurlijk al.
Marlène uit Zaandam heeft geschreven op 1 april 2021
Super fijn interview gehad. Wat een mooie gelegenheid om muziek te laten horen. Bedankt voor de mogelijkheid en hopelijk tot een andere keer. Groeten, band Marlen
Stef Paglia uit Lier heeft geschreven op 1 april 2021
Heel erg bedankt om mij te gast te hebben in de show! Altijd fijn praten met René en een mooi concept om artiesten/bands in de kijker te zetten! Hopelijk mag ik weer te gast zijn als mijn 2de album klaar is! 😉
Arie de Wilde uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 1 april 2021
Ik zat, hoe zal ik t zeggen. m'n verstand te verluisteren bij het horen van de muziek van Marlen. Sjongejonge wat een talent zeg, sympho-rock van de bovenste plank…. en René, hoe krìjg je ze iedere keer weer boven water die getalenteerde muzikanten van Nederlandse bodem, geweldige prestatie hoor. Dan Stef Paglia (trio), Even wat anders en met een verfrissende kijk op blues en rock die volop tot uiting komt in hun, hoofdzakelijk eigen, composities. Lekkere recht toe recht aan muziek maar tòch nèt even ìets anders, top!! En met de altijd weer zeer interessante interviews van René weer een toffe muziekavond.

© Box Media Group Netherlands // All Rights Reserved 2021 – 2022

Scroll Up