DE FEITEN

Band, Venues, Studio’s en Oefenruimtes trekken het meeste publiek door zich helder te presenteren. Maak vooraf duidelijk aan jouw publiek wie je bent, wat je doet, wat ze kunnen verwachten als ze contact met je opnemen voor een boeking van jouw band, jouw venue of studio/oefenruimte.

Hoe vaak zie jij op Social Media hoe iemand zich presenteert, maar daar geen audio/video bij heeft staan? Wie gaat die band boeken? Precies!

Toch laten velen van jullie deze kans liggen vanwege de kosten die er aan een website verbonden zijn. Maar dat hoeft niet zo te zijn!

DE MOGELIJKHEDEN

We willen je ook niet een bepaalde richting opduwen en je dus ook de mogelijkheid geven om keuzes te maken van wát je nu precies wilt…

Een strakke en eenvoudige website met tekst, foto’s en links naar Social Media? Verder geen poespas? Of juist een website die gebruikt maakt van de huidige mogelijkheden voor websites?

Hoe dan ook, wij verzorgen alles voor je, enige wat jij hoeft te doen is content aanleveren: Teksten, foto’s, video’s, etc.

Wil je meer weten? Bel 06 183 222 91 of stuur een mailtje en we gaan er samen met jou iets moois van maken!

WEB BUILDING

Een moderne fancy website, Inclusief audio/video, afbeeldingen, Social Media-links en contactformulier!

Kosten éénmalig:
€349,00 All-In

WEB HOSTING

Jouw website moet natuurlijk wel vindbaar zijn. Daar heb je een Hostingpakket voor nodig. Hierin kunnen wij je helpen met aanvragen, ‘t is een fluitje van een cent!

Er zijn diverse pakketten, informeer naar wat bij jóu past!

WEB Updates

Je website heeft net als de motor van je auto énig onderhoud nodig. En natuurlijk wil je ook graag je net geboekte gig op je website hebben of andere info aangepast. Ook dat kunnen wij voor je regelen natuurlijk!

Tarief jaarlijks vanaf €65,00

SC-Multimedia heeft onlangs besloten om de website geheel in een nieuw en moderner jasje te steken. Bij deze website is gebruik gemaakt van WordPress en Elementor PRO.

SunKing wilde een ‘basic’ website, vooral om zich nu “even snel te kunnen presenteren”. Deze website is gebouwd op WordPress met SiteOrigin als webbuilder.

Nijboer Vloeren heeft haar website laten verbouwen naar een moderne look. Ook deze site is gebouwd op WordPress en Elementor Pro.

Powerblues van Cry Wolf Gang. Deze band heeft zelf de website aangepast. Gebouwd met WordPress en SiteOrigin.

© 2021-2022 Box Media Group Netherlands

Website Build by Box Web

Scroll Up