Aanmelding

INFORMATIE VOOR BANDS/ARTIESTEN


Box Music bied 2 mogelijkheden

•Een 1 uur durende uitzending
•Een 2 uur durende uitzending

Wanneer je voor 1 uur kiest, hebben wij minimaal 45 minuten aan geluidmateriaal van je nodig. Je hebt (in principe) de keuze 20:00 tot 21:00 uur óf van 21:00 tot 22:00 uur.
De uiteindelijke keuze wordt in overleg door Box Music gemaakt. Wij bepalen aan de hand van het genre of stijl wat het beste uitkomt.

Wanneer je kiest om 2 uur te vullen, hebben we minimaal 100 minuten aan geluidsmateriaal nodig.

Informatie / Biografie
Naast het geluidmateriaal zou het fijn zijn als je een vrij uitgebreide biografie kunt aanbieden. Dit gebruiken wij om beslagen ten ijs te komen en je de juiste/leukste vragen te kunnen stellen. Dit geldt ook voor individuele nummers... als je er iets over wilt vertellen, laat het weten en wij gebruiken het bij de overgang van track naar track. Alle info moet echt minimaal 1 week voor uitzending in ons bezit zijn. Dit geeft ons ruim de tijd om een setlist samen te stellen en de vragen voor te bereiden.

Geluidmateriaal
Deze moet van goede kwaliteit zijn. Geen opnames met een telefoon of ander soort camera. Liefst professioneel opgenomen tracks én allen van -bij benadering- hetzelfde volume-niveau. Je wilt tenslotte goed voor de dag komen, toch?
Bestandsformat: MP3 of Wav.

Promotie
“Promotie maakt de show”! Box Music geeft zeer uitgebreid aandacht aan de uitzending! Echter verwachten wij van jou ook dat je dat doet. Vanaf 3 dagen vooraf aan de uitzending kun je de flyer die wij je aanbieden enkele malen op de facebook-pagina van de band te plaatsen en je volgers te verzoeken dit te delen. Je mag in overleg ook je éigen flyer maken, geen probeem!
Op de dag van de uitzending extra aandacht hiervoor, dit levert alleen maar meer luisteraars voor je op.

Nodig ook al je volgers uit om de facebookpagina van Box Music te "liken"! Hoe meer aandacht wij krijgen, des te meer aandacht wij kunnen geven en daarmee jou én andere artiesten verder kunnen helpen!

Na de uitzending
Wij nemen de gehele uitzending op. Deze kunnen wij op jouw verzoek binnen 2 werkdagen per WeTransfer naar opsturen. Leuk om te hebben toch! Eveneens binnen 2 werkdagen plaatsen wij de gehele uitzending op BoxTube en wordt jouw muziek ingepland in het Non-Stop programma op Box Music!

Klinkt goed? Meld je dan aan en we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen! Gewoon dóen!

MIJN AANMELDING


    Alle velden zijn verplicht